iPhone Servisne usluge AJFON servisa u Beogradu

iPhone zamena ekrana

Postoji malo stvari koje mogu biti toliko frustrirajuće kao oštećenje ekrana na vašem iPhone telefonu. Možda ste ispustili telefon ili se desio neželjeni incident, ali ne brinite, rešenje je tu: zamena ekrana za vaš iPhone!

iPhone zamena baterije

Da li vaš iPhone brzo gubi bateriju? Da li se telefon isključuje iako je prikazivao da je dovoljno napunjen? Ako je odgovor da, onda je vreme da razmislite o zameni baterije za vaš iPhone.

iPhone dekodiranje telefona

Da li želite da otključate svoj iPhone kako biste ga koristili na bilo kojoj mobilnoj mreži? Da li želite da se oslobodite ograničenja koja nameće vaš trenutni operater? Ako je odgovor da, onda je vreme da razmislite o usluzi dekodiranja telefona.

iPhone zamena stakla

Da li vaš iPhone ima napuklo ili polomljeno staklo? Ne brinite, jer naša usluga zamene stakla za iPhone može vratiti sjaj vašem telefonu.

iPhone otkup telefona

Imate li stari ili neispravan iPhone koji više ne koristite? Zašto ga ne biste prodali? Naša usluga iPhone otkupa telefona vam omogućava da jednostavno prodate svoj stari iPhone i dobijete trenutnu isplatu.

iPhone servis matične ploče

Da li vaš iPhone ima problema sa napajanjem, prekida u radu ili se jednostavno ne pokreće? Možda je vreme za servis matične ploče. Matična ploča je srce vašeg iPhone-a i kada je oštećena ili neispravna, to može izazvati različite probleme i ometati funkcionalnost uređaja.

iPhone zamena kamere

Da li imate problema sa kamerom na vašem iPhone-u? Da li su fotografije mutne, boje iskrivljene ili je kamera potpuno prestala da radi? Ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo sa našom uslugom zamene kamere na iPhone telefonu.

iPhone zamena konektora punjenja

Da li imate problema sa punjenjem vašeg iPhone-a? Da li je potreban određen ugao ili jači pritisak kako biste ga povezali sa punjačem? Ako je tako, vreme je za zamenu konektora punjenja u vašem telefonu.

iPhone zamena mikrofona

Da li imate problema sa audio kvalitetom prilikom pozivanja ili snimanja zvuka na vašem iPhone-u? Da li drugi ljudi teško čuju vaš glas ili primećuju šumove? Ako je tako, možda je vreme za zamenu mikrofona na vašem iPhone-u.

iPhone zamena slušalice

Da li imate problema sa zvukom u slušalicama svog iPhone-a? Da li čujete šumove, prekid zvuka ili jednostavno ne možete čuti zvuk uopšte? Ako je tako, vreme je da zamenite svoje slušalice i ponovo uživate u kristalno jasnom zvuku na svom iPhone-u.

iPhone zamena zadnjeg stakla

Da li je zadnje staklo vašeg iPhone-a oštećeno ili napuklo? Da li želite da povratite originalni sjaj i estetiku svog uređaja? Mi vam možemo pomoći sa našom uslugom zamene zadnjeg stakla za iPhone telefon.